-->

International Safety Guide for Inland Navigation Tank-barges and Terminals

ISGINTT-handboek

Book

Het volledige document kan gratis worden gedownload door middel van de onderstaande links.

Op verzoek en tegen betaling kan een papieren versie van het ISGINTT-handboek worden verkregen. Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Dit handboek is in het Engels opgesteld. Vooralsnog is de tweede editie alleen beschikbaar in deze taal. U kunt financieel bijdragen aan de vertaling van de tweede editie van het ISGINTT-handboek: meer informatie wordt gegeven op onze pagina 'SPONSORS'.

De eerste editie is vertaald in het Duits, Frans en Nederlands ('de talenversies'). De officiële tekst is de Engelse. Bij verschillen tussen deze officiële versie en een andere versie heeft de Engelse tekst voorrang. Hoewel het handboek en de verschillende talenversies met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld, kunnen deze onnauwkeurigheden vertonen, met name door vertaalfouten.

De gebruikers van het ISGINTT-handboek worden uitgenodigd hun opmerkingen en suggesties voor correcties en verbeteringen met het oog op toekomstige edities kenbaar te maken. U kunt het evaluatieformulier gebruiken voor algemene opmerkingen of concrete voorstellen.

 

Tweede editie van het handboek (2023)

  • ISGINTT safety guide EN

 

 

 

Eerste editie van het handboek (2010)

  • ISGINTT safety guide EN
  • ISGINTT safety guide FR
  • ISGINTT safety guide DE
  • ISGINTT safety guide NL

 

 

 

De Spaanse versie van de bijlagen kunt u hier downloaden.